Filters

Plantenbakken

Plantenbakken voor de openbare ruimte

Wil jij een groene en aangename omgeving creëren bij jouw bedrijf of in jouw gemeente? Maar heb je geen mogelijkheid om beplanting of bomen in de grond te plaatsen? Plantenbakken zijn de ideale oplossing! Bij Umfeldt hebben we een ruim assortiment.

Met onze plantenbakken creëer je groene zones die hittestress tegengaan en regenwater opvangen bij extreme regenval. Zo draag je bij aan een duurzame en gezonde omgeving. Daarnaast zorgen onze producten voor een prettig en plezierig straatbeeld en dragen ze bij aan de verbinding tussen de stedelijke omgeving en het groen in de openbare ruimte. Tevens kun je de bakken inzetten als afscheiding.

plantenbak voor de openbare ruimte

Plantenbak met zitbank

Naast standaard bloembakken hebben wij ook plantenbakken in ons assortiment die zijn voorzien van een zitbank. Zo kun je op een comfortabele manier genieten van de groene omgeving. Het design en het materiaalgebruik van ons straatmeubilair zijn in harmonie met de omgeving, waardoor deze rust, vriendelijkheid en kwaliteit uitstraalt.

Plantenbakken van Umfeldt

Voor de openbare ruimte leveren wij ovale, ronde, rechthoekige en vierkante bloembakken in de materialen beton, staal, cortenstaal, gietijzer en hout. Naast plantenbakken hebben wij ook een ruim assortiment straatmeubilair voor de openbare ruimte waaronder picknicksets, parkbanken en afvalbakken welke perfect passen bij het design.

Plantenbak kopen?

Wil je graag meer informatie over onze plantenbakken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of gemeente? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat of een offerte. Bij Umfeldt staan we graag voor je klaar.