Filters

Picknicksets

Picknicksets voor de openbare ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte manier om de openbare ruimte in jouw gemeente, bedrijf of semi-overheidsinstantie te verbeteren, dan is het plaatsen van picknicktafels en picknicksets zeker het overwegen waard. Bij Umfeldt hebben we een uitgebreid standaard assortiment van picknicksets, maar we kunnen ook volledig op maat gemaakte sets produceren die perfect passen bij de specifieke behoeften en eisen van jouw locatie.

Buitenmeubilair openbare ruimte

Een van de grootste voordelen van het plaatsen van picknicktafels en picknicksets in de openbare ruimte is dat ze een uitnodigende en comfortabele plek bieden om te zitten, te eten en te socializen. Of het nu gaat om een park, een schoolplein, een speeltuin of een bedrijventerrein, een goed geplaatste picknickset kan mensen aanmoedigen om naar buiten te gaan en van de omgeving te genieten. Door mensen een plek te bieden om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap, kan een picknickset een gevoel van saamhorigheid creëren en bijdragen aan een positieve sfeer in de omgeving. Bij het plaatsen van de picknickset houd je niet alleen rekening met de vormgeving. Denk ook na over aanvullende oplossingen waar onder de gebruikers behoefte aan lijkt te zijn. We bieden de mogelijkheid de openbare ruimte in te richten en te voorzien van voldoende afvalbakken, fietsenrekken, parkbanken en informatieborden.

Diverse soorten picknicksets

Onze picknicksets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder duurzaam beton, gerecycled plastic, hout, staal of een combinatie van deze materialen. Dit betekent dat we voor elke locatie en gewenste uitstraling het juiste materiaal kunnen bieden. Zo kan een betonnen picknickset bijvoorbeeld een moderne uitstraling hebben die past bij een stedelijke omgeving, terwijl een houten picknickset juist weer perfect past bij een natuurlijke omgeving.

Daarnaast bieden onze picknicksets ook praktische voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze lang meegaan en een goede investering zijn voor jouw bedrijf, gemeente of overheidsinstantie. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je de perfecte picknickset kunt vinden die past bij de behoeften van jouw locatie.

picknicktafel en picknicksets openbare ruimte

Picknickset kopen?

Bij Umfeldt zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke picknicksets voor de openbare ruimte. Of je nu op zoek bent naar een standaard set of een volledig op maat gemaakte oplossing, wij hebben het juiste aanbod voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw locatie kunnen betekenen.