Filters
Reset

Fietsoverkapping

Fietsoverkapping kopen bij Umfeldt

Een duidelijke plek naast het schoolplein of naast kantoor waar fietsen netjes gestald kunnen worden, dat draagt bij aan een verzorgde uitstraling. Met een fietsoverkapping van Umfeldt kunnen medewerkers, scholieren en bezoekers hun fietsen netjes parkeren. Door de strakke vormgeving van de fietsoverkappingen in ons assortiment voeg je bovendien een stukje esthetiek toe aan het straatbeeld.

Volop parkeergelegenheid voor fietsen

Je wilt medewerkers of bezoekers die op de fiets arriveren, wegwijs naar de fietsoverkapping waar ze hun fiets kunnen parkeren. Door de overkapping in te richten met fietsenrekken of fiets aanleunbeugels maak je het parkeren overzichtelijk en kunnen mensen hun fiets snel weer terugvinden. Een duidelijke plek op het bedrijventerrein, schoolplein of in de openbare ruimte zorgt voor een geordend straatbeeld en voorkomt dat fietsen overal rondzwerven.

Met een sterk assortiment bieden we oplossingen op maat die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Voor ruimtes die toegankelijk zijn voor iedereen of waar alleen je medewerkers komen, met onze oplossingen voor parkeerplaatsen is er plek voor iedere fiets.

Diverse soorten fietsoverkappingen

We bieden diverse soorten fietsoverkappingen waardoor je bij ons de oplossing vindt die je zoekt. Bekijk de verschillende afmetingen, materialen en samenstellingen en bepaal welke overkapping het meest geschikt is én past bij de stijl van de architectuur.

Bij het plaatsen van de fietsoverkapping houd je niet alleen rekening met de vormgeving. Denk ook na over aanvullende oplossingen waar onder de gebruikers behoefte aan lijkt te zijn. We bieden de mogelijkheid de overkapping in te richten en te voorzien van voldoende afvalbakken, ledverlichting en informatieborden.

Fietsoverkapping van Umfeldt
Fietsoverkappingen van Umfeldt

Fietsoverkapping van Umfeldt

Met een ruime fietsoverkapping op het parkeerterrein of naast het station bied je medewerkers en bezoekers de gelegenheid hun fiets netjes weg te zetten. Dat zorgt voor een mooier straatbeeld en mensen kunnen hun fiets bij vertrek weer sneller terugvinden.

Bij Umfeldt ben je aan het juiste adres voor een hoogwaardige overkapping. We kijken met je mee naar een oplossing op maat, zodat je de fietsenstalling geheel naar wens kan inrichten. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.