Filters
Reset
overkappingen

Overkappingen

Overkappingen kopen bij Umfeldt

Ben je op zoek naar een fietsoverkapping, rookabri, busabri, betaalautomaat overkapping of materiaaloverkapping? Dan ben je bij Umfeldt aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan overkappingen die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten overkappingen en hun functie:

Van fietsoverkapping tot rookabri

Fietsoverkapping

Fietsoverkapping: Onze fietsoverkappingen beschermen je fietsen tegen regen, sneeuw en zonlicht. Zo blijven fietsen droog en schoon en zijn ze beter beschermd tegen diefstal. Perfect voor scholen, bedrijven en stations.

Rookoverkapping

Rookabri c.q. rookoverkapping: Met onze rookoverkappingen kunnen rokers ook buiten droog en beschut staan, terwijl de omgeving geen overlast heeft van de rook. Ideaal voor bedrijven en horecagelegenheden.

Busabri c.q. bushokje

Busabri: Onze busabri’s bieden beschutting voor reizigers die op de bus wachten. Zo staan zij droog en beschut tegen regen, wind en zon. Ideaal voor bijvoorbeeld bushaltes bij scholen, bedrijven en stations.

Betaalautomaat overkapping

Betaalautomaat overkapping: Onze overkappingen beschermen betaalautomaten tegen weersinvloeden. Ideaal voor bijvoorbeeld tankstations, parkeergarages en winkelcentra.

Paviljoen

Paviljoen: Onze paviljoens bieden beschutting tijdens evenementen of als extra overdekte ruimte. Ideaal voor festivals, markten en beurzen. Materiaal opslag: Onze overkappingen zijn ook geschikt als opslagruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen en bouwmaterialen. Ideaal voor gemeentewerven, bouwplaatsen en tuincentra.

Overkapping van Umfeldt

Maatwerk overkapping

Naast ons standaard assortiment bieden wij ook maatwerk oplossingen. Onze overkappingen worden op maat gemaakt zodat deze perfect aansluiten bij jouw wensen en situatie. Bovendien kunnen wij de montage van de overkappingen voor je verzorgen, zodat je volledig ontzorgd wordt.

Kortom, wil je een overkapping kopen? Bij Umfeldt bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.