Filters

Open fietsoverkapping

Open fietsoverkapping bij Umfeldt

Ben je op zoek naar een open fietsoverkapping om fietsen veilig en droog te stallen? Bij Umfeldt hebben we een uitgebreid assortiment aan fietsoverkappingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Onze fietsoverkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd uit duurzame materialen. Zo ben je verzekerd van een overkapping die jarenlang meegaat en bestand is tegen weer en wind. Daarnaast bieden onze fietsoverkappingen ook bescherming tegen diefstal, wat extra veiligheid geeft.

Standaard of maatwerk fietsoverkapping

Bij Umfeldt kun je kiezen uit verschillende standaardmodellen die aan jou wensen voldoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld overkappingen welke geschikt zijn voor een enkelzijdig of dubbelzijdig fietsrek, maar ook overkappingen met een achterwand of schuin dak. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen voor bijvoorbeeld bedrijven of scholen die behoefte hebben aan specifieke afmetingen of uitvoeringen.

Met een sterk assortiment bieden we oplossingen op maat die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Voor ruimtes die toegankelijk zijn voor iedereen of waar alleen je medewerkers komen, met onze oplossingen voor parkeerplaatsen is er plek voor iedere fiets.

Diverse soorten open fietsoverkappingen

Onze fietsoverkappingen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Wij hebben oog voor detail en maken overkappingen die perfect aansluiten op de omgeving. Zo creëer je een mooie en veilige fietsenstalling waar fietsers graag gebruik van maken.

Bij het plaatsen van de fietsoverkapping houd je niet alleen rekening met de vormgeving. Denk ook na over aanvullende oplossingen waar onder de gebruikers behoefte aan lijkt te zijn. We bieden de mogelijkheid de overkapping in te richten en te voorzien van voldoende afvalbakken, ledverlichting en informatieborden.

open-fietsoverkapping-met-verlichting

Voordelen fietsoverkapping

Er zijn verschillende voordelen van een fietsoverkapping, waaronder:

 • Bescherming tegen weersinvloeden
  Een fietsoverkapping biedt bescherming tegen regen, sneeuw, wind en zon. Dit zorgt ervoor dat fietsen langer meegaan en minder snel slijten.
 • Veiligheid
  Een fietsoverkapping biedt een veilige opslagplaats voor fietsen en voorkomt diefstal. Door de overkapping is de fiets minder zichtbaar voor voorbijgangers en moeilijker bereikbaar voor dieven. Plaats in de fietsoverkapping fietsenrekken of fiets aanleunbeugels voor extra bescherming.
 • Gemakkelijke toegang
  Een fietsoverkapping zorgt ervoor dat fietsen gemakkelijk toegankelijk zijn. Fietsen kunnen op een georganiseerde manier worden opgeborgen en zijn gemakkelijk te vinden.
  Ruimtebesparing. Een fietsoverkapping kan ruimtebesparend zijn doordat de fietsen georganiseerd worden opgeborgen. Dit is vooral handig in drukke stadsgebieden waar ruimte schaars is
 • Duurzaamheid
  Een fietsoverkapping kan bijdragen aan duurzaamheid doordat mensen eerder geneigd zijn om de fiets te pakken in plaats van de auto. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot en draagt bij aan een beter milieu.

Kortom, een fietsoverkapping biedt verschillende voordelen, van bescherming tegen weersinvloeden en diefstal tot ruimtebesparing en duurzaamheid.

Fietsoverkapping kopen van Umfeldt

Met een open fietsoverkapping bied je medewerkers en bezoekers de gelegenheid hun fiets netjes weg te zetten. Dat zorgt voor een mooier straatbeeld en mensen kunnen hun fiets bij vertrek weer sneller terugvinden.

Kortom, wil je een fietsoverkapping kopen? Bij Umfeldt ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.