Filters
Reset

Kantoorunits

Kantoorunit kopen bij Umfeldt

Loop je op het werk tegen het probleem aan dat je je voor een vergadering niet goed kan afzonderen? Het gebrek aan vergaderruimte of een teveel aan achtergrondgeluiden resulteren erin dat je je minder goed kan focussen en dat er tijdens besprekingen voortdurend ruis aanwezig is. Door een kantoorunit te kopen kan je de werkvloer effectief inrichten en opdelen in diverse afgezonderde ruimtes. Bekijk ons assortiment met hoogwaardige kantoorunits en vind hier de oplossing op maat.

Kantoorunits voor binnen en buiten

Om een bestaande werkvloer op te delen in diverse afgezonderde ruimtes, hoef je geen rigoureuze verbouwingen te doen. Toch kan je eenvoudig tot een oplossing komen en meerdere werk- en vergaderruimtes inrichten. Bij ons kan je een kantoorunit kopen die we voor jou op de gewenste plek plaatsen.

We verkopen hoogwaardige kantoorunits voor binnen en voor buiten. Dat betekent dat je ook in de buitenlucht een volwaardig stukje kantoor kan laten plaatsen. Denk aan een bouwplaats waar het kantoortje als operators unit dient of aan een festivalterrein waar je de kantoorunit als kassa kan gebruiken.

kantoorunit kopen

Meedenken in kantooroplossingen

Wil je een kantoorunit kopen en heb je daarvoor specifieke wensen? Het formaat moet perfect passen en genoeg ruimte bieden aan de gebruikers. Ook de inrichting moet aansluiten op de behoeften met onder andere voldoende stroomaansluitingen, verlichting en ruimte voor meubilair. In ons assortiment vind je kantoorunits in allerlei afmetingen, dus altijd in het voor jou gewenste formaat.

Daarnaast denken we graag met je mee. Geef de behoeften die op de werkvloer leven aan ons door, zodat we de kantoorunit helemaal naar wens kunnen inrichten. Dat geldt niet alleen voor de kantoorunits die je bij ons koopt. Op alle gebieden kijken we met je mee naar een oplossing op maat. Van fietsoverkappingen tot straatmeubilair, wij zijn het adres dat jou verder helpt.

Kantoorunit kopen?

Een eenvoudige oplossing voor de inrichting van de werkvloer vind je bij Umfeldt. Geen grote verbouwingen, maar een hoogwaardige kantoorunit die perfect past in de ruimte. Vraag een offerte aan voor de kantoorunit die je wilt kopen. En voor vragen over ons assortiment, nodigen we je graag uit contact op te nemen. We staan klaar om met informatie en persoonlijk advies.