Filters
Reset

Fietsparkeer systemen

Fietsparkeer systemen van Umfeldt

Als fietser ben jij vast wel bekend met het probleem van het vinden van een goede plek om je fiets te parkeren. Gelukkig biedt Umfeldt de oplossing: fietsparkeer systemen! Ons assortiment omvat fietsenrekken, fiets aanleunbeugels (ook wel fietsnietjes genoemd) en fietskluizen (ook wel fietsboxen genoemd).

Van budget fietsenrekken tot BREEAM geschikte fietsenrekken

Met ons ruime assortiment bieden wij zowel budget oplossingen als design fietsenrekken. En wist jij dat een groot deel van onze fietsenrekken BREEAM geschikt zijn? Dit betekent dat ze voldoen aan de duurzaamheidseisen die gesteld worden aan gebouwen en hun omgeving. Zo dragen wij bij aan een duurzamere wereld.

Voordelen van fietsparkeer systemen

  • Maar wat zijn nu precies de voordelen van fiets parkeersystemen? Ten eerste zorgen onze systemen ervoor dat er meer ruimte beschikbaar is om fietsen te parkeren. Hierdoor wordt wild parkeren voorkomen en ontstaat er meer overzicht en ruimte op de openbare weg.
  • Daarnaast bieden onze systemen bescherming tegen diefstal en vandalisme. Fietsen worden veilig en stevig vastgezet, waardoor de kans op diefstal aanzienlijk wordt verminderd. Ook bescherming tegen weer en wind is een belangrijk voordeel van onze fietsenrekken, fiets aanleunbeugels en fietskluizen. Fietsen staan veilig en droog, waardoor de levensduur van de fiets wordt verlengd.
  • Een ander voordeel van een fietsenrek is dat het ruimtebesparend is. Fietsen kunnen dicht bij elkaar worden geplaatst en zo wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Dit is vooral belangrijk in drukke gebieden waar veel fietsers samenkomen, zoals bijvoorbeeld bij stations, scholen en winkelcentra.
  • Tot slot fietsenrekken en fiets aanleunbeugels dragen ook bij aan een opgeruimde en georganiseerde omgeving. Fietsen die overal verspreid staan, zorgen voor chaos en kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties. Door fietsen netjes te parkeren in een fietsenrek ontstaat er meer overzicht en een georganiseerde omgeving.

Kortom, een fietsenrek is een praktische, veilige en duurzame oplossing voor het parkeren van fietsen. Het biedt niet alleen voordelen voor fietsers zelf, maar ook voor de omgeving waarin zij fietsen.

Fietsoverkapping

Bent je op zoek naar hoogwaardige fietsoverkapping voor bij je bedrijf of voor in de openbare ruimte? Bij Umfeldt bieden we niet alleen fietsenrekken en fiets aanleunbeugels, maar ook duurzame en stijlvolle fietsoverkappingen. Onze overkappingen bieden bescherming tegen weer en wind en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen.

fietsoverkapping

Fiets parkeersysteem aanschaffen?

Ben je op zoek naar een fiets parkeersysteem? Dan ben je bij Umfeldt aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij helpen je graag verder!