Filters
Reset
Asbak Cubix

Asbak Cubix

117,00 Exclusief btw - inclusief transportkosten

Straatmeubilair

Straatmeubilair bij Umfeldt

Het stads- of dorpscentrum is de plek om elkaar te ontmoeten. Gezinnen trekken erop uit en jongeren zoeken elkaar op. Als gemeente wil je een positief straatbeeld creëren waarbij ontmoeting tussen mensen overal terug te zien. Kunst, sfeer en groen dragen eraan bij dat inwoners en bezoekers zich thuis voelen, ook als ze de straat gaan. Daar hoort het straatmeubilair van Umfeldt absoluut tussen. Ontdek ons aanbod waarmee je het centrum sfeervol inricht én schoonhoudt.

Het straatbeeld optimaal inrichten

Belangrijke aandachtspunten die je binnen de gemeente wilt realiseren, zijn op straat al zichtbaar. Bij een eerste ontmoeting met het centrum worden mensen aangetrokken door de schoonheid ervan. Zijn openbare ruimtes aangekleed met straatmeubilair dat mensen uitnodigt tot een ontmoeting, dan is de eerste indruk al goed. Betonnen zitelementen die uitzicht bieden op het sfeervolle centrum en zorgen voor een stadse uitstraling, voldoende afval– en asbakken die de straten schoonhouden en gevulde plantenbakken die een stukje natuur met de stad combineren. Op allerlei manieren kan je de gemeente zo inrichten dat de eigen identiteit wordt versterkt en mensen worden aangetrokken.

Bij Umfeldt helpen we je met het realiseren van het straatbeeld dat je graag voor je ziet. We hebben een breed assortiment met hoogwaardig straatmeubilair voor in de openbare ruimte. We denken met je mee in duurzame ontwerpen en innovatieve oplossingen op maat die ertoe leiden dat jouw stad of dorp een thuis is voor iedereen. Onze straatmeubilair is functioneel, van hoge kwaliteit en onmisbaar in het artistieke beeld dat je op straat wilt neerzetten.

circulair straatmeubilair

Diverse soorten straatmeubilair in het assortiment

Om jou te helpen in je zoektocht naar duurzame en innovatieve oplossingen voor de aankleding van het dorps- of stadscentrum, laten we je graag ons aanbod met straatmeubilair voor in de openbare ruimte zien. Van stijlvolle parkbanken in diverse uitvoeringen tot complete picknicksets en van functionele boomroosters tot dorstlessende drinkfonteinen, met onze producten geef je stadsbewoners en -bezoekers waar ze behoefte aan hebben als ze het centrum bezoeken.

Ons straatmeubilair is niet alleen onmisbaar in dorpsstraten en stadscentra. Op het schoolplein of bij het kantoor wordt door scholieren en medewerkers dankbaar gebruik gemaakt van de straatmeubelen. Ook op kleinere schaal kan je dus uitstekend bij ons terecht voor een maatwerkoplossing.

Straatmeubilair van goede kwaliteit

Voor hoogwaardig straatmeubilair waarmee je de straten sfeervol aankleedt, ga je naar Umfeldt. Hier vind je producten voor een scherpe prijs maar altijd van zeer hoge kwaliteit. We denken graag met je mee in innovatieve en duurzame oplossingen die aansluiten op jouw wensen. Van het schoolplein tot aan het stadscentrum, de aankleding begint hier.

Ben je geïnteresseerd in een van onze straatmeubelen of heb je vragen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor informatie en advies op maat.