Portiersloge

Portiersloge bestellen?

Als kassa bij de ingang van een festival, als kantoor voor operators op een bouwplaats of als beveiligingspost bij een gebouw, de portiersloge is voor diverse doeleinden in te zetten. Ideaal wanneer je een extra ruimte wilt creëren die met een duidelijke functie is afgebakend. Ontdek ons assortiment met portiersloges en bepaal welke uitvoering jij nodig hebt.

Waarvoor een portiersloge gebruiken?

Met een portiersloge creëer je een ruimte die je duidelijk kunt afbakenen. Door de unit te bestempelen als kassa of als kantoorruimte wordt voor de omgeving duidelijk waar de portiersloge in kwestie voor dient. Hang je bovendien een informatiebord op aan de buitenkant met prijslijsten, openingstijden of andere relevante informatie, dan weten mensen precies wat ze van jou als portier of kassamedewerker kunnen verwachten.

De portiersloges zijn ontworpen met grote ramen die zorgen voor transparantie. De toegankelijkheid richting klanten en bezoekers wordt groter en zij zullen zich sneller uitgenodigd worden een kaartje te kopen of informatie op te vragen.

Diverse modellen van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een hoogwaardige portiersloge die jaren meegaat? Dan ben je bij Umfeldt aan het juiste adres. Dankzij de sterke constructie en het verzinkt roestvrij staal zijn onze units van zeer hoge kwaliteit. Bovendien bespreken we graag met je wat de mogelijkheden zijn om een portiersloge van extra isolatie te voorzien of op maatwerk aan te passen.

Ons aanbod is uitgevoerd met een ruim assortiment aan portiersloges in diverse maten. Afhankelijk van de ruimte die je hebt voor een unit en van de ruimte die je nodig hebt, vind je bij ons een passende portiersloge.

Portiersloge bestellen bij Umfeldt

Voor het inrichten van een kassa of een extra kantoorruimte maak je gebruik van onze portiersloges. Deze flexibele units die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, laat je eenvoudig plaatsen op de gewenste plek. Wil je weten hoe het werkt? Neem dan vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Bekijk daarnaast onze andere producten, waaronder fietsenrekken en straatmeubilair waarmee je de inrichting voor binnen en buiten volledig verzorgt.

portiersloge