We gebruiken cookies en vergelijkbare tools om je winkelervaring te verbeteren, onze services aan te bieden, te begrijpen hoe klanten onze services gebruiken zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen, en om advertenties weer te geven, inclusief op interesses gebaseerde advertenties. Goedgekeurde derde partijen gebruiken deze tools voor onze weergave van advertenties.

Bekijk het cookiebeleid.

Bike cleaner UmfeldtBike Cleaner Umfeldt
  • Nieuw
€ 652,00
Fiets reparatiestation SV20Fiets onderhoudsstation Umfeldt SV20
  • Nieuw
€ 1.140,00
Fiets onderhoud en laadstation LV2Fiets onderhoud & laadstation Umfeldt LV2
  • Nieuw
€ 3.160,00
Fiets laadstation Scandic UmfeldtFiets onderhoud & laadstation Umfeldt Scandic
  • Nieuw
€ 2.715,00
Fiets reparatiestationFiets onderhoudsstation Umfeldt Scandic met deur
  • Nieuw
€ 2.020,00

Weten wat er speelt.

Wij zijn Umfeldt. Een jong Nederlands bedrijf, gevestigd in Groningen. Een echte fietsstad, met waar je ook maar kijkt studenten. De stad bruist. Juist die dynamiek inspireert ons.

We houden ervan die levendige buitenomgeving mooier, gezonder en slimmer te maken. Met duurzame en robuuste producten, die jaar in jaar uit hun waarde bewijzen in het straatbeeld. In Groningen, en ver daarbuiten.

Dat doen we met urban furniture van topkwaliteit. Samen met onze klanten verrijken we elke omgeving. En hoewel we jong zijn, doen we dat al jaren. Dankzij onze ervaring en sterke partners zijn we inmiddels meer dan street wise.

Hoe we het verschil maken? Da’s simpel. Juist omdat we niet groot zijn, weten we altijd wat er speelt. Dankzij onze klik kunnen we elke dag snel schakelen en duurzaam verbinden. Die aandacht levert de mooiste resultaten op.

Wil jij jouw omgeving verbeteren? Wil je eenmalig advies of sta je juist voor een complexe uitdaging? Wij zijn er voor je. Betrokken en bevlogen. Boordevol kennis. Samen maken we jouw Umfeldt buitengewoon.
umfeldt urban furniture