We gebruiken cookies en vergelijkbare tools om je winkelervaring te verbeteren, onze services aan te bieden, te begrijpen hoe klanten onze services gebruiken zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen, en om advertenties weer te geven, inclusief op interesses gebaseerde advertenties. Goedgekeurde derde partijen gebruiken deze tools voor onze weergave van advertenties.

Bekijk het cookiebeleid.

afvalbak trapo plus 1Afvalbak Trapo Plus 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo plus 2Afvalbak Trapo Plus 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 2Recycling Afvalbak Trapo 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 1Recycling Afvalbak Trapo 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo 3Afvalbak Trapo 3
  • Nieuw
Prijs op aanvraag

Weten wat er speelt.

Wij zijn Umfeldt. Een jong Nederlands bedrijf, gevestigd in Groningen. Een echte fietsstad, met waar je ook maar kijkt studenten. De stad bruist. Juist die dynamiek inspireert ons.

We houden ervan die levendige buitenomgeving mooier, gezonder en slimmer te maken. Met duurzame en robuuste producten, die jaar in jaar uit hun waarde bewijzen in het straatbeeld. In Groningen, en ver daarbuiten.

Dat doen we met urban furniture van topkwaliteit. Samen met onze klanten verrijken we elke omgeving. En hoewel we jong zijn, doen we dat al jaren. Dankzij onze ervaring en sterke partners zijn we inmiddels meer dan street wise.

Hoe we het verschil maken? Da’s simpel. Juist omdat we niet groot zijn, weten we altijd wat er speelt. Dankzij onze klik kunnen we elke dag snel schakelen en duurzaam verbinden. Die aandacht levert de mooiste resultaten op.

Wil jij jouw omgeving verbeteren? Wil je eenmalig advies of sta je juist voor een complexe uitdaging? Wij zijn er voor je. Betrokken en bevlogen. Boordevol kennis. Samen maken we jouw Umfeldt buitengewoon.
umfeldt urban furniture