Fietsenstalling

Fietsenstalling kopen?

Wil je een plek inrichten waar medewerkers, scholieren of bezoekers hun fiets gemakkelijk kunnen stallen? Niet alleen profiteren zij ervan, omdat ze hun fiets veilig weg kunnen zetten. Ook voor de uitstraling van je pand is het plaatsen van een fietsenstalling voordelig. Bekijk ons assortiment met fietsenstallingen die je kunt kopen en ontdek de diverse uitvoeringen die we aanbieden.

Fietsen netjes stallen

Door een fietsenstalling te kopen en te plaatsen, bied je medewerkers en bezoekers de gelegenheid hun fiets netjes te parkeren. Richt je de fietsenstalling in met fietsenrekken, dan ontstaat er een nette parkeerplek waar de fietsen geordend op een rij staan. De eigenaar vindt zijn of haar fiets gemakkelijk weer terug en fietsen zonder standaard kunnen ook in de rij gevoegd worden.

Kies je er bovendien voor een overdekte fietsenstalling te kopen, dan zijn de fietsen beschermd tegen regen en andere weersomstandigheden. Extra fijn voor de gebruikers die bij vertrek niet op een nat zadel hoeven te zitten of die willen voorkomen dat roest hun fiets aantast.

Diverse soorten fietsenstallingen

Afhankelijk van het aantal fietsen dat dagelijks op het bedrijventerrein, op het schoolplein of in het stadscentrum worden geparkeerd, is het belangrijk te onderzoeken hoeveel en wat voor fietsenstallingen je moet kopen. Je wilt iedereen de gelegenheid geven om zijn of haar fiets netjes weg te zetten en daar moet uiteraard ook ruimte voor beschikbaar zijn. Op zoek naar een veilige en afsluitbare fietsenberging? Ook dan ben je bij Umfeldt aan het juiste adres.

In ons assortiment vind je diverse soorten fietsenstallingen die zowel op eigen als gemeentelijke grond geplaatst kunnen worden:

  • een aanleunbeugel waar de fiets tegenaan geplaatst wordt
  • fietsenrekken die de fiets bij het voorwiel overeind houden
  • beveiligde fietskluizen voor mensen die voor langere periode hun fiets veilig willen stallen

Fietsenstalling kopen bij Umfeldt

Het inrichten van fietsparkeergelegenheden doe je met het aanbod van Umfeldt. Hier kun je hoogwaardige fietsenstallingen kopen die met hun fraaie vormgeving perfect opgaan in een stijlvolle omgeving en die met hun hoge kwaliteit jarenlang meegaan. Benieuwd naar ons assortiment of wil je meer weten over een van onze fietsenstallingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan staan we je graag te woord met persoonlijk advies.

fietsenstalling