Filters

Informatieborden binnen

Informatiebord voor binnen van Umfeldt

Ben je op zoek naar een manier om belangrijke informatie snel en simpel te presenteren aan geïnteresseerden, bezoekers, klanten of scholieren? Overweeg dan de informatieborden voor binnen van Umfeldt. Onze informatieborden zijn speciaal ontworpen om de aandacht van mensen te trekken en hen snel op de hoogte te stellen van belangrijke informatie.

Duurzame informatieborden met 10 jaar garantie

Met onze informatieborden kun je bijvoorbeeld actuele informatie over openingstijden, evenementen, menu’s of roosters weergeven. Onze borden zijn daarnaast ideaal voor gebruik op scholen en universiteiten, waar ze kunnen worden gebruikt om lesroosters, nieuws of belangrijke mededelingen te delen met studenten en docenten. Bovendien zijn onze informatieborden duurzaam en van hoge kwaliteit. Wij bieden namelijk maar liefst 10 jaar garantie op onze TN en PN informatieborden.

Onze informatieborden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, zodat je een bord kunt kiezen dat perfect past bij jouw behoeften en de uitstraling van je interieur. Bovendien zijn onze borden eenvoudig te monteren en te gebruiken, waardoor je snel en gemakkelijk belangrijke informatie kunt delen.

Overtuigend veelzijdig: Op de vrijstaande mededelingenborden en displays van Umfeldt is voor alles een plek: bedrijfs- en overheidsinformatie, aankondigingen van acties, menu’s en dagschotels, actuele aanbiedingen, openingstijden, bouwplannen, vluchtroute-informatie, noodinformatie en nog veel meer.

Perfecte documentbescherming: Geïntegreerde ventilatie met weerbestendige afdichtingen en optionele UV-bescherming beschermen de geplaatste documenten tegen vocht, vorst en zonlicht, ook buitenshuis.

Gemak en veiligheid: Dankzij het ingenieuze ontwerp kunnen mededelingen in een paar eenvoudige stappen worden vervangen en worden beschermd tegen onbevoegde toegang en vandalisme met de water en vorst bestendige veiligheidssloten. Onze TN informatieborden zijn voorzien van permanente ventilatie waardoor de kans op condensvorming nihil is.

Eenvoudig in gebruik: Publicatieborden van Umfeldt kunnen zowel met schuifdeuren, draaideuren of naar boven worden geopend door gebruik van gasveren.

Aluminium look, RVS of in RAL kleur: Onze informatieborden zijn voorzien van onderhoudsvrije aluminium profielen en zijn geanodiseerd in een aluminium-zilverkleur. Op aanvraag kun je de aluminium profielen ook laten poeder coaten in diverse RAL kleuren, passend bij jouw wensen of huisstijl of volledig in RVS laten uitvoeren.

Informatie die blijft plakken: De magnetische achterwand is verzinkt en krasvast. Gebruik geschikte magneten om de documenten en posters te bevestigen.

infobord binnen

Informatiebord voor binnen kopen

Kortom, als je op zoek bent naar een doeltreffende manier om belangrijke informatie te presenteren, kies dan voor een informatiebord van Umfeldt. Onze borden zijn niet alleen praktisch en efficiënt, maar zien er ook nog eens stijlvol en professioneel uit. Op zoek naar een informatiebord voor buiten? Ook hierin hebben wij een ruim assortiment! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om jouw boodschap effectief over te brengen.