We gebruiken cookies en vergelijkbare tools om je winkelervaring te verbeteren, onze services aan te bieden, te begrijpen hoe klanten onze services gebruiken zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen, en om advertenties weer te geven, inclusief op interesses gebaseerde advertenties. Goedgekeurde derde partijen gebruiken deze tools voor onze weergave van advertenties.

Bekijk het cookiebeleid.

afvalbak trapo plus 1Afvalbak Trapo Plus 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo plus 2Afvalbak Trapo Plus 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 2Recycling Afvalbak Trapo 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 1Recycling Afvalbak Trapo 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo 3Afvalbak Trapo 3
  • Nieuw
Prijs op aanvraag

Tags

Recente artikelen

Overkapping voor materiaal

visibility 108 Bekeken comment 0 reacties list In: Overkappingen

Opslag voor buiten creëer je snel, eenvoudig en goedkoop. Bescherm met een overkapping van Umfeldt je goederen tegen regen, sneeuw, wind en zon.

Een materiaaloverkapping is een populaire opslagruimte voor buiten. Het biedt een stijlvolle en functionele manier om het bedrijventerrein optimaal te benutten, ongeacht het weer. Met name voor het stallen van bijvoorbeeld gereedschap, pallets, afvalcontainers of andere bedrijfsmaterialen is een materiaaloverkapping een geweldige oplossing. Daarnaast is het een duurzame en goedkope oplossing voor het creëren van een extra opslag voor buiten en daarmee een waardevolle investering. Een ander voordeel is dat materiaaloverkappingen eenvoudig te plaatsen zijn en weinig tot geen onderhoud behoeven.

rolcontainer overkapping

Bij Umfeldt vind je een ruim assortiment hoogwaardige materiaal overkappingen in diverse soorten en maten. Kies voor een open structuur om je terrein ruimtelijk te houden of voor een gesloten constructie voor een maximale bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Zo behoud je de kwaliteit en levensduur van je producten en bedrijfsmiddelen.

Een stalen materiaaloverkapping is een optie die stevig en duurzaam is. Het is ook relatief onderhoudsarm en kan in verschillende kleuren en stijlen worden geleverd. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en kunnen optioneel worden gecoat in RAL kleur naar keuze.

materiaal overkapping Keulen

Mocht je in de toekomst verhuizen of meer opslagruimte voor buiten nodig zijn? Geen probleem, de overkappingen van Umfeldt zijn makkelijk uit te breiden en te verhuizen. Hiermee haal je het maximale uit je investering!

De overkappingen van Umfeldt zijn ook uitstekend in te zetten als fietsoverkapping of rookabri en zijn eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld een fietsrek, asbak of verlichting.

opslag rolcontainers

De overkappingen kunnen op of onder het maaiveld geplaatst worden en op diverse ondergronden. Umfeldt beschikt over een professioneel montageteam die voor Nederland en België de montage van de overkappingen verzorgt. Prijzen voor de montage en de fundering zijn op aanvraag en zijn afhankelijk van de grote van de overkapping, ondergrond, locatie en eventueel andere wensen. Over het algemeen zijn de overkappingen ook makkelijk zelf op bouwen of te plaatsen. Bel of mail ons en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

materiaal overkapping voor pallets

Regen, sneeuw, storm, onze overkappingen trotseren alle weersomstandigheden en bieden al decennialang betrouwbare bescherming. We houden ervan om onze levendige buitenomgeving mooier, gezonder en slimmer te maken. Met duurzame en robuuste producten, die jaar in jaar uit hun waarde bewijzen in het straatbeeld. Samen met onze klanten verrijken we elke bedrijfsomgeving.

Wil jij jouw omgeving verbeteren? Wil je advies of sta je voor een complexe uitdaging? Wij zijn er voor je. Betrokken en bevlogen. Boordevol kennis. Samen maken we jouw bedrijventerrein buitengewoon. Liever advies op locatie? We komen graag bij je langs!

Wij zijn Umfeldt!

Reacties

Laat je reactie achter

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december