We gebruiken cookies en vergelijkbare tools om je winkelervaring te verbeteren, onze services aan te bieden, te begrijpen hoe klanten onze services gebruiken zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen, en om advertenties weer te geven, inclusief op interesses gebaseerde advertenties. Goedgekeurde derde partijen gebruiken deze tools voor onze weergave van advertenties.

Bekijk het cookiebeleid.

afvalbak trapo plus 1Afvalbak Trapo Plus 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo plus 2Afvalbak Trapo Plus 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 2Recycling Afvalbak Trapo 2
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
recycling afvalbak trapo 1Recycling Afvalbak Trapo 1
  • Nieuw
Prijs op aanvraag
afvalbak trapo 3Afvalbak Trapo 3
  • Nieuw
Prijs op aanvraag

Tags

Recente artikelen

De parkeerpaal als boegbeeld van een geordend straatbeeld

visibility 113 Bekeken comment 0 reacties list In: Parkeerpalen

Parkeerpalen zijn de trouwe metgezellen die ons leven vergemakkelijken. Lees meer in onze blog over de voordelen en ons uitgebreide assortiment.

Het idee achter de parkeerpalen is simpel: ze creëren fysieke barrières en zorgen ervoor dat bijvoorbeeld auto's op een georganiseerde manier worden geparkeerd en dat openbare ruimtes en stoepen niet onnodig worden bezet door allerlei gemotoriseerde vervoersmiddelen. Parkeerpalen zijn ontstaan in de jaren '60 en sindsdien hebben ze een enorme verbetering gebracht in het parkeerbeleid van stedelijke gebieden, dorpspleinen en bedrijventerreinen. Bij Umfeldt vind je de parkeeroplossing die je zoekt!

Volop mogelijkheden met onze parkeerpalen

Flexibele of vaste parkeerpalen, bij het aanschaffen van een parkeerpaal zijn er volop mogelijkheden. Parkeerpalen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder vaste, uitneembare en flexibele parkeerpalen. Vaststaande palen worden geïnstalleerd in de grond en kunnen niet worden verwijderd, terwijl uitneembare en flexibele parkeerpalen tijdelijk kunnen worden verplaatst of neergeklapt om toegang tot bepaalde gebieden te verlenen.

flexibele parkeerpaal

De diamantkopppaal is de meest geziene anti parkeeroplossing. Bij Umfeldt is deze leverbaar uit volledig gerecycled kunststof met houtlook. Duurzaam en vertrouwd in veel steden en dorpen. De parkeerpaal Rom wordt verankerd in beton en is bestand tegen vocht, slechte weersomstandigheden en vandalisme, waaronder graffiti.

Aanbod in verschillende kleuren en materialen

De parkeerpalen van Umfeldt zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder staal, beton, hout en gerecycled kunststof. Stalen en betonnen parkeerpalen zijn duurzaam en weerbestendig, maar zijn ook zwaarder en moeilijker te verplaatsen dan kunststof of houten parkeerpalen. Omdat kunststof en houten parkeerpalen lichter zijn en makkelijk te verplaatsen, zijn ze ideaal voor tijdelijke parkeeroplossingen. Aantal van onze parkeerpalen kunnen worden voorzien van een slot of ledverlichting op solar die het parkeren nog eenvoudiger en veiliger maken.

parkeerpaal met verlichting

Voor bedrijven zijn anti-parkeerpalen een uitkomst. Als bedrijfseigenaar kun je het parkeerbeleid op jouw terrein verbeteren door te investeren in anti-parkeerpalen of parkeerbeugels. Parkeerbeugels zijn een efficiënte oplossing voor parkeerproblemen. Ze werken door het blokkeren van een parkeerplaats, waardoor automobilisten niet kunnen parkeren zonder de beugel neer te klappen. Dit betekent dat de parkeerplaatsen beter worden benut door eigen medewerkers en bezoekers. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid, maar verbetert ook de beveiliging van jouw terrein.

Afzetbollen van beton bij Umfeldt

Naast parkeerpalen biedt Umfeldt ook afzetbollen van beton aan. Afzetbollen van beton, ook wel bekend als betonbollen, zijn robuuste en duurzame verkeersbakens die kunnen worden gebruikt om parkeerplaatsen af te bakenen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik op parkeerterreinen. Afzetbollen van beton zijn een veel voorkomende oplossing als het gaat om het tegen gaan van ongewenst parkeren van voertuigen. En worden ook vaak toegepast in het tegengaan van bijvoorbeeld ramkraken, door afzetbollen voor entrees te plaatsen.

Afzetbollen van beton zijn zeer eenvoudig te installeren en te verwijderen. Ze kunnen worden gemonteerd op bestaande verharde oppervlakken en kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst naar een andere locatie als dat nodig is. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik op tijdelijke parkeerterreinen of op plaatsen waar de parkeervoorzieningen regelmatig moeten worden aangepast.

betonnen afzetbol

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van anti parkeeroplossingen? Of zoek je een specifiek product? Bekijk hier ons assortiment of neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies. We kijken graag met je mee naar een gepaste oplossing die aansluit op de wensen en behoeften die er leven. En indien gewenst komen we graag bij je langs.

Wij zijn Umfeldt!

Reacties

Laat je reactie achter

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december